innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Design

Visuell identitet som skiller seg ut

En sterk visuell identitet er avgjørende for å skille seg ut i dagens konkurransepregede marked. Din visuelle identitet er mye mer enn bare en logo - det er den visuelle historiefortellingen som kommuniserer hvem du er, hva du står for og hva som gjør deg unik.

Atferdsvitenskap

AI assistert

Tilpasset

nettsider

Typiske områder vi jobber med

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

UX design

Vi designer apper og nettsider basert på atferdsvitenskap slik det oppleves intuitivt.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

Web design

Vi gjør både design, re-design og branding for din nettsider.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

App design

Vi tar på oss design og rebranding oppdrag på applikasjoner.

Hos Innovena forstår vi kraften i en gjennomtenkt visuell identitet. Våre dyktige designere jobber tett med deg for å skape en identitet som fanger essensen av ditt merke og appellerer til din målgruppe. Vi tar hensyn til alt fra fargevalg og typografi til bildebruk og grafiske elementer.

Hvorfor er visuell identitet viktig for nettsiden din?

Når det kommer til nettsider, er visuell identitet avgjørende for brukeropplevelsen. En nettside som er visuelt tiltalende, konsistent og i tråd med din merkevare, skaper tillit og troverdighet hos de besøkende. Det kan være forskjellen mellom en bruker som blir værende og utforsker, eller en som klikker seg bort.

Vi i Innovena vet at en vellykket nettside krever mer enn bare pent design. Det handler om å skape en sømløs brukeropplevelse (UX) gjennom intuitivt design og brukervennlighet. Våre UX-eksperter sørger for at nettsiden din ikke bare ser bra ut, men også er enkel å navigere og bruke. Les mer om hvorfor UX og UI design er viktig.

Investering i visuell identitet lønner seg

Å investere i profesjonell design av din visuelle identitet og nettside er en investering i din bedrifts fremtid. En sterk visuell identitet bidrar til å:

 • Øke gjenkjennelighet og merkevarebevissthet
 • Skille deg ut fra konkurrentene
 • Tiltrekke og engasjere din målgruppe
 • Kommunisere dine verdier og din personlighet
 • Bygge tillit og lojalitet hos kundene

Med Innovena som din partner får du en visuell identitet og nettside som ikke bare ser fantastisk ut, men som også gir resultater. Vi kombinerer kreativitet med strategisk tenkning for å skape løsninger som driver trafikk, engasjement og konverteringer.

Kompetanse innen visuell identitet og webdesign

Vårt team av erfarne designere og utviklere har kompetansen som trengs for å bringe din visuelle identitet til live på nett. Enten du trenger en helt ny nettside eller en redesign av din eksisterende, har vi ekspertisen til å levere.

Vi holder oss oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene innen webdesign, slik at din nettside ikke bare ser moderne ut, men også fungerer optimalt. Fra responsivt design tilpasset alle skjermstørrelser til rask ytelse og søkemotoroptimalisering - vi har deg dekket.

Lurer du på hvor mye en ny nettside koster? Ta kontakt for en uforpliktende prat, så kan vi diskutere dine behov og finne en løsning som passer ditt budsjett.

Velg Innovena som ditt designbyrå

Som et ledende designbyrå har Innovena lang erfaring med å skape visuelle identiteter og nettsider som leverer resultater. Vi er lidenskapelig opptatt av det vi gjør og legger vår sjel i hvert eneste prosjekt.

Med vår kombinasjon av kreativ tenkning, teknisk kompetanse og strategisk innsikt, er vi den perfekte partneren for å ta din visuelle identitet og digitale tilstedeværelse til neste nivå. La oss hjelpe deg med å skape en visuell identitet som skiller seg ut og en nettside som engasjerer og konverterer.

Ta kontakt med oss i dag for å starte din reise mot visuell suksess!

Prosessen er enkel

01

Planlegging​​​​‌‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‍​‌‍​​​‍‌‍​‍​​‌‌‍‌​​​‍​‌‍​‍‌‌‍​‍​​​​​​‌​​‍‌​‌​‌‍‌‌​‍‌​‌​‍‌​‍‌‌‍​‍​​‍​‍‌​‍‌​‌​‌​​‌​​​‌​‌‍​​​​‌‍​‍‌‍​‍​‌‍‌‍‌​​‌‍​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌​‌‌​‌‍‌‌‌​​‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌​‌‌​‌‍‌‌‌​​‌‌‌​‌‍‍‌‌‌​‌‍​‌‍‌‌​‍​‍‌‌

Dette er den viktigste delen av prosjektet, da det er viktig å kartlegge behovet til den enkelte. I denne fasen så planlegger vi nøyaktig hva behovet er og hvilken målgruppe det gjelder. Videre planlegger vi hvordan vi kan hjelpe til å nå målene som ønskes.​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‍​‌‍‍​‌‍‍‌‌‍​‌‍‌​‌​‍‌‍‌‌‌‍‍​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍​‌‌

02

Design & UX​​​​‌‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‍​‌‍​​​‍‌‍​‍​​‌‌‍‌​​​‍​‌‍​‍‌‌‍​‍​​​​​​‌​​‍‌​‌​‌‍‌‌​‍‌​‌​‍‌​‍‌‌‍​‍​​‍​‍‌​‍‌​‌​‌​​‌​​​‌​‌‍​​​​‌‍​‍‌‍​‍​‌‍‌‍‌​​‌‍​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​‌‌​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌​‌‌​‌‍‌‌‌​​‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​‌​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌​‌‌​‌‍‌‌‌​​‌‌‌​‌‍‍‌‌‌​‌‍​‌‍‌‌​‍​‍‌‌

I denne fasen så utvikler vi design og identitet for din løsning basert på behov og ønske. Ved å bruke atferdsvitenskap kan vi bedre brukeropplevelsen på løsningen vi leverer slik at vi leverer løsninger som faktisk gir resultater.​​​​‌‍​‍​‍‌‍ ‌

03

Korrektur​​​​‌‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‍​‌‍​​​‍‌‍​‍​​‌‌‍‌​​​‍​‌‍​‍‌‌‍​‍​​​​​​‌​​‍‌​‌​‌‍‌‌​‍‌​‌​‍‌​‍‌‌‍​‍​​‍​‍‌​‍‌​‌​‌​​‌​​​‌​‌‍​​​​‌‍​‍‌‍​‍​‌‍‌‍‌​​‌‍​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​‌‌​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌​‌‌​‌‍‌‌‌​​‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​‍​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌​‌‌​‌‍‌‌‌​​‌‌‌​‌‍‍‌‌‌​‌‍​‌‍‌‌​‍​‍‌‌

Dette er den siste fasen da vi går igjennom designet på løsningen vi har arbeidet med. Her gjør vi justeringer og endringer etter ønske før det leveres over. ‌‍‍​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‍​‌‍‍​‌‍‍‌‌‍​‌‍‌​‌​‍‌‍‌‌‌‍‍​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​​​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍​‌‌​​‍​‍‌ ‌

Spennende prosjekt på gang?​​​​‌‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‌​‌‍‌​‌‍​‌​‌‌‍​‌‍‌‍​‌‌‌‍​‍​‍‌​​​‌‍‌‍​‌​​​​‍‌​‌​‌‍‌​​‌​​​​‍‌​‍‌​​‌‌‍‌‍​‌​‍‌​​‌‍​‍​‌‍‌‍​‌​‍‌​‌‍‌‍‌‍​‌​​‌​​‍​​‌‌‍​‌​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​‌‍​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‌​‌‍‍‌‌‌​‌‍​‌‍‌‌​‍​‍‌‌

Har du et spennende prosjekt på gang, vil gjerne høre mer om det. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes.​​​​‌‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‌​‌‍‌​‌‍​‌​‌‌‍​‌‍‌‍​‌‌‌‍​‍​‍‌​​​‌‍‌‍​‌​​​​‍‌​‌​‌‍‌​​‌​​​​‍‌​‍‌​​‌‌‍‌‍​‌​‍‌​​‌‍​‍​‌‍‌‍​‌​‍‌​‌‍‌‍‌‍​‌​​‌​​‍​​‌‌‍​‌​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​‌‍​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‍‍‌‌‍‍‌‍‌‌​‍‌‍‌‌‌​‌​​‍​‍‌‌

Vanlige spørsmål om visuell identitet

 • Hva er en visuell identitet?

  En visuell identitet refererer til den unike visuelle stilen, elementene og designet som representerer en bedrift, merkevare eller organisasjon. Dette inkluderer vanligvis logo, farger, typografi, grafiske elementer og retningslinjer for hvordan disse skal brukes sammen for å skape en konsistent og gjenkjennbar uttrykksform.

 • Hvorfor er visuell identitet viktig for en bedrift?

  En visuell identitet spiller en avgjørende rolle i å etablere merkevaregjenkjennelse og skape et sterkt inntrykk hos målgruppen. En konsistent visuell identitet gir troverdighet, bygger tillit og hjelper bedriften med å differensiere seg i markedet.

 • Hva består en typisk visuell identitet av?

  En typisk visuell identitet inkluderer vanligvis følgende elementer:

  • Logo: Det primære grafiske symbolet som representerer merket.
  • Farger: En spesifikk fargepalett som brukes gjennom alle materialer.
  • Typografi: Spesifikke skrifttyper og stiler som gir en gjenkjennbar visuell tone.
  • Grafiske elementer: Unike mønstre, former eller grafikk som forsterker merkets identitet.
  • Retningslinjer: Veiledning om hvordan disse elementene skal brukes i ulike sammenhenger for å opprettholde konsistens.
 • Hvorfor er konsistent bruk av visuell identitet viktig?

  Konsistent bruk av visuell identitet sikrer at bedriftens uttrykk er sammenhengende på tvers av ulike kanaler og materialer. Dette bidrar til å bygge gjenkjennelse og tillit over tid, og forhindrer forvirring blant målgruppen om hva merket står for.

 • Kan en visuell identitet endres over tid?

  Ja, en visuell identitet kan gjennomgå endringer for å holde tritt med skiftende trender, målgruppepreferanser eller selskapets utvikling. Endringer bør imidlertid gjøres forsiktig og nøye vurdert, da de kan påvirke merkevaregjenkjennelsen.