innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Tjenester

Nettsider med Sanity CMS

Er du klar for å ta din digitale tilstedeværelse til neste nivå? Hos Innovena har vi spesialisert oss på å utvikle moderne, skalerbare nettsider med Sanity CMS. Vi kombinerer brukervennlig design, kraftig funksjonalitet og søkemotoroptimalisering for å skape nettsider som gir resultater.

Lynraske

Fleksible

Brukervennlige

nettsider

Hvorfor velge Sanity CMS for din nettside?

Sanity er markedets ledende headless CMS, og gir unike fordeler for både utviklere og innholdsredaktører:

 • Lynrask ytelse: Sanity er bygget for fart. Kombinert med moderne frontendteknologier som Next.js og React gir det blant markedets raskeste nettsider. Og hurtighet er viktig både for brukeropplevelsen og søkemotorrangeringer.
 • Fleksibel innholdsstruktur: Med Sanity kan vi skreddersy innholdsstrukturen etter dine unike behov. Enten du trenger en enkel blogg eller en kompleks nettportal, gir Sanity oss friheten til å bygge akkurat det du trenger.
 • Brukervennlig redigering: Sanity Studio gir en intuitiv og effektiv opplevelse for dine innholdsredaktører. Flere kan jobbe samtidig, og endringer publiseres umiddelbart. Fokuser på innholdet, ikke på teknologien.
 • Skalerbar og fremtidssikker: Din Sanity-drevne nettside er bygget for å vokse med din virksomhet. Legg til nye funksjoner og integrasjoner etter hvert som behovene dine endrer seg. Med Sanity er du rigget for en digital fremtid.

Skreddersydde nettsider som skaper resultater

Vi i Innovena er ikke bare tekniske eksperter, vi er også lidenskapelig opptatt av å skape nettsider som leverer på dine forretningsmål. Enten du ønsker å øke salget, generere leads eller bygge merkevare, designer og utvikler vi nettsiden med dine mål for øye.

Vår prosess starter alltid med å sette oss inn i din virksomhet og dine brukeres behov. Basert på dette lager vi en strategi for hvordan nettsiden kan støtte opp om dine mål, både på kort og lang sikt. Deretter går vi løs på brukeropplevelsen, med fokus på et design som engasjerer og konverterer.

Med en solid plan på plass, er det tid for å bringe nettsiden til live. Våre dyktige utviklere setter opp alt fra innholdsstrukturen i Sanity til den pixel-perfekte frontenden. Vi sørger for at hver eneste side er optimalisert for søkemotorer og laster lynraskt.

Søkemotoroptimalisering for organisk synlighet

En flott nettside er lite verdt hvis ingen finner den. Derfor har søkemotoroptimalisering (SEO) en sentral plass i alle våre prosjekter. Vi bygger nettsider som er lette for søkemotorene å forstå og rangere, slik at du oppnår god organisk synlighet for dine viktigste søkeord.

Det starter med en grundig søkeordsanalyse for å identifisere de mest relevante og verdifulle søkefrasene for din virksomhet. Disse søkeordene bruker vi aktivt i innholdsstrategien, slik at nettsiden din gir svar på det brukerne leter etter.

Teknisk sørger vi for en ren og semantisk korrekt kodestruktur, med raske sidelastinger og mobilvennlig design. Alt dette er faktorer som Google og andre søkemotorer vektlegger i sine rangeringer.

Med en Sanity-drevet nettside fra Innovena får du et solid fundament for langsiktig SEO-suksess. Og med vår kontinuerlige støtte og rådgivning kan du hele tiden forbedre din organiske synlighet og trafikk.

Klar for å ta steget? Vi er klare til å hjelpe deg!

En ny nettside er en investering i din digitale fremtid. Med Innovena og Sanity får du en partner som er dedikert til din suksess. Vi kombinerer det beste innen design, utvikling og søkemotoroptimalisering for å skape nettsider som gir resultater.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om dine nettside-behov. Sammen finner vi ut hvordan vi kan løfte din digitale tilstedeværelse til nye høyder. Bli med på reisen mot en raskere, mer fleksibel og resultatorientert nettside med Sanity CMS og Innovena!

Vår prosess for å skape nettsider som gir resultater

Vi følger en velprøvd prosess for å sikre best mulig resultat i ethvert nettsideprosjekt:

01

Kartlegging og strategi

Vi starter med en grundig gjennomgang av din virksomhet, målgrupper og mål for nettsiden. Basert på dette lager vi en plan for nettsidens innhold, funksjonalitet og brukeropplevelse.

02

Design og UX

Våre dyktige designere lager wireframes og prototyper som viser nettsidens oppbygging og viktigste sider. Vi har alltid brukeren i fokus, og designer for en sømløs og engasjerende opplevelse.

03

Utvikling og Sanity-oppsett

Når designet er på plass, går utviklerne våre i gang med å bygge nettsiden i Sanity og valgt frontendteknologi. Vi setter opp innholdsstrukturen i Sanity slik at det er enkelt og effektivt for deg å publisere og vedlikeholde.

04

Søkemotoroptimalisering

Parallelt med utviklingen jobber vi med å optimalisere nettsiden for søkemotorer. Fra teknisk oppsett til innholdsstrategi - vi sørger for at nettsiden din er godt rustet til å kapre organisk trafikk.

05

Lansering og videre optimalisering

Når nettsiden er klar, hjelper vi deg med å lansere den til verden. Men vi stopper ikke der - vi fortsetter å monitorere nettsidens prestasjoner og kommer med anbefalinger til forbedringer. Slik sørger vi for kontinuerlig vekst og suksess.

Med denne smidige og målrettede prosessen, og kraften i Sanity CMS, er du sikret en nettside som leverer resultater fra dag én. Kontakt oss i dag for å starte din reise mot en bedre nettside

Ofte stilte spørsmål om nettsider med Sanity CMS

 • Hva er Sanity CMS?

  Sanity er et moderne, headless CMS som lar deg strukturere innhold uavhengig av hvordan det skal presenteres. Det gir stor fleksibilitet for utviklere og en brukervennlig opplevelse for innholdsredaktører.

 • Hvorfor velge Sanity CMS for min nettside?

  Sanity gir deg en lynrask nettside, fleksibel innholdsstruktur, brukervennlig redigering og en fremtidssikker plattform. Det er perfekt for bedrifter som ønsker en moderne og skalerbar nettside.

 • Hva er fordelene med en headless CMS som Sanity?

  Med et headless CMS er innhold og presentasjon adskilt. Det betyr at utviklere kan bruke de teknologiene de ønsker for å bygge nettsiden, mens innholdsredaktører får en skreddersydd opplevelse for å administrere innholdet.

 • Hvor raskt kan jeg få en ny nettside med Sanity CMS?

  Det avhenger av kompleksiteten og omfanget av nettsiden, men generelt kan en Sanity-drevet nettside utvikles raskere enn med tradisjonelle CMS-er. Vi i Innovena har en effektiv prosess for å levere nettsider raskt og med høy kvalitet.

 • Vil min Sanity-nettside være søkemotoroptimalisert?

  Absolutt! Vi bygger alle våre nettsider med søkemotoroptimalisering i fokus. Fra teknisk oppsett til innholdsstrategi, sørger vi for at nettsiden din er godt rustet til å oppnå gode organiske plasseringer i søkeresultatene.

 • Hvor mye koster det å utvikle en nettside med Sanity CMS?

  Prisen avhenger av nettsidens størrelse og kompleksitet. Som et grovt estimat starter våre Sanity-nettsider på rundt 50 000 kr, men vi tilpasser alltid tilbudet etter kundens spesifikke behov og budsjett. Kontakt oss for et konkret prisoverslag for ditt prosjekt.