innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Videoproduksjon for bedrift

Trenger bedriften din engasjerende videoinnhold til en overkommelig pris? Hos Innovena tilbyr vi fleksible videopakker tilpasset dine unike behov og budsjett.

Økt synlighet

Styrket merkevareidentitet

Økt konvertering

nettsider
Videoproduksjonpsett

Videoproduksjon fra Innovena

Vi tar hånd om hele videoprosessen, fra konsept til publisering. Du kan fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi sørger for videoinnhold som engasjerer og konverterer.

Vi tar hånd om hele prosessen

Alt av nødvendig utstyr er inkludert

Vi kan filme utenom arbeidstidene

Vi utfører oppdrag i hele Norge

Se priser

Priser for videoproduksjon

Selv profesjonell videoproduksjon kan være rimelig! Vi tilbyr tre skreddersydde pakker som passer perfekt til dine behov. Enten du trenger en enkeltstående video for et spesifikt prosjekt eller månedlige videoer for kontinuerlig markedsføring, har vi løsningen for deg. Våre fleksible videoproduksjonspakker sikrer at du får høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Basis Videopakke

Perfekt for små bedrifter og nyetablerte som ønsker å komme i gang med videomarkedsføring. Få profesjonelle videoer hver måned for å styrke din tilstedeværelse på nettet.

15.000 Nok / mnd

Gratis videomøte

Hva er inkludert

 • En filminnspilling/måned
 • Opptil 4 videoer/måned (30 sek hver)
 • Opptil 4 miniatyrbilder/måned

Premium Videopakke

Ideell for etablerte bedrifter som ønsker å opprettholde en jevn strøm av høykvalitets videoinnhold. Profesjonelle videoer med avansert redigering for å engasjere ditt publikum.

25.000 Nok / mnd

Gratis videomøte

Hva er inkludert

 • En filminnspilling/måned
 • Opptil 8 videoer/måned (30 sek hver)
 • Opptil 8 miniatyrbilder/måned

Skreddersydd Videoprosjekt

For bedrifter med spesifikke behov og unike prosjekter. Få en tilpasset pris basert på dine krav for å sikre at du får akkurat det du trenger.

Fra: 9.000 Nok

Priskalkulator

Hva er inkludert

 • Full produksjon fra konsept til ferdig video
 • Avansert redigering og spesialeffekter
 • Profesjonell lyd og grafikk
 • Publisering til ønskede plattformer
 • Personlig prosjektleder som følger deg gjennom hele prosessen

NorArm Tactical

For NorArm Tactical produserte vi en dynamisk reklamefilm som viser deres førsteklasses taktiske klær og utstyr. Fra rigging av settet til ferdig redigering, sikret vår omfattende produksjonsprosess en høykvalitetsvideo som effektivt kommuniserer deres budskap om erfaring og innovasjon.

Gratis videomøte

Sweet Mint

For Sweet Mint, produserte vi en fargerik og fristende produktvideo som viser frem deres brede utvalg av godteri. Vår produksjonsprosess, fra rigging av settet til ferdig redigering, sikret en høykvalitetsvideo som effektivt fremhever butikkens mangfoldige og smakfulle tilbud.

Gratis videomøte

Fine Distribution

For Fine Distribution produserte vi en profesjonell reklamevideo som fremhever deres distribusjonstjenester og produkter. Vår omfattende produksjonsprosess, fra rigging av settet til ferdig redigering, sikret en høykvalitetsvideo som effektivt kommuniserer selskapets pålitelighet og effektivitet.

Gratis videomøte

Sjekk pris på videoproduksjon med vår priskalkulator

Hvor lang skal videoen være?

15 sekunder
30 sekunder
1 minutt
2 minutter
5 minutter

Hvorfor satse på videoproduksjon for din bedrift?

I dagens digitale landskap er video et av de mest effektive verktøyene for å nå ut til og engasjere målgruppen din. Her er noen grunner til at din bedrift bør vurdere profesjonell videoproduksjon:

 • Økt synlighet i søkeresultater: Visste du at YouTube og TikTok faktisk er verdens nest og tredje største søkemotorer? Ved å publisere relevant og optimalisert videoinnhold kan du forbedre din bedrifts synlighet og nå nye potensielle kunder.
 • Mer engasjement og konvertering: Video er bevist å skape høyere engasjement enn andre typer innhold. Gjennom levende bilder, lyd og historiefortelling kan du fange seernes oppmerksomhet, bygge emosjonelle bånd og motivere til handling - enten det er å kjøpe et produkt, melde seg på et nyhetsbrev eller dele innholdet videre.
 • Styrket merkevareidentitet: En vellagd video kommuniserer din bedrifts personlighet, verdier og unike salgsargumenter på en kraftfull måte. Gjennom konsistent visuell stil og tone of voice, kan videoproduksjon bidra til å styrke din merkevareidentitet og differensiere deg fra konkurrentene.
 • Allsidighet og gjenbruksmuligheter: En profesjonell videoproduksjon kan tilpasses ulike formater og kanaler - fra korte snutter til sosiale medier til lengre presentasjoner på nettsiden eller messer. Videomateriellet kan også enkelt redigeres og gjenbrukes i fremtidige kampanjer og sammenhenger, noe som gir god verdi for investeringen.

Med andre ord: Videoproduksjon er ikke bare "nice to have", men en strategisk investering for bedrifter som vil lykkes i den digitale tidsalderen. Og med Innovenas ekspertise og kreativitet på laget, kan du være trygg på at din videoproduksjon vil gi resultater som styrker din online tilstedeværelse og bunnlinje.

Hvorfor velge Innovena for din videoproduksjon?

Vi i Innovena brenner for å hjelpe bedrifter med å lykkes gjennom kraftfullt videoinnhold. Vårt dyktige team av videografer, regissører og etterbehandlere har bred erfaring fra ulike bransjer og formater. Vi forstår at hver bedrift er unik, og tilpasser alltid videoproduksjonen etter dine spesifikke mål og målgrupper.

Med Innovena får du:

 • Skreddersydd videoproduksjon fra idé til ferdig produkt
 • Høy teknisk og kreativ kvalitet i alle ledd
 • Erfaring med ulike sjangre og plattformer (TV, web, SoMe)
 • Oppdatert kompetanse på de nyeste trendene og teknikkene
 • Personlig oppfølging og tett samarbeid gjennom hele prosessen

Våre videoproduksjonstjenester

Informasjonsvideoer

Trenger du å formidle et budskap på en engasjerende måte? Våre informasjonsvideoer kombinerer sterke visuelle virkemidler med tydelig storytelling for å fange seernes oppmerksomhet. Enten du skal lansere et nytt produkt, forklare en kompleks prosess eller dele din bedrifts visjon - vi hjelper deg med å pakke budskapet inn i en medrivende videoopplevelse.

Produktvideoer

Ingenting selger et produkt bedre enn video. Med våre produktvideoer kan du vise frem dine produkters unike egenskaper og fordeler på en måte som skaper begeistring hos potensielle kunder. Fra konseptutvikling til filming og etterbehandling - vi sørger for at dine produkter fremstår i best mulig lys.

Reklamefilmer

Ønsker du å styrke din merkevare eller skape buzz rundt en kampanje? Våre reklamefilmer er designet for å sette varige spor hos seerne. Med kreativ storytelling, iøynefallende visuals og smart distribusjonsstrategi, hjelper vi deg med å nå ut til rett målgruppe med et budskap som engasjerer og konverterer.

Innhold til sosiale medier

I dagens digitale medielandskap er video en avgjørende ingrediens for suksess på sosiale plattformer. Enten du trenger korte og fengende videosnutter til Instagram og TikTok, eller lengre og mer dyptpløyende innhold til YouTube og Facebook - vi vet hva som skal til for å stoppe scrollingen og skape engasjement. Med vår finger på pulsen av de nyeste trendene og algoritmene, sørger vi for at ditt videoinnhold treffer blink i sosiale medier.

Vår videoproduksjonsprosess

Hos Innovena følger vi en velprøvd prosess for å sikre at hver videoproduksjon lever opp til høye kvalitetsstandarder og kundens forventninger:

01

Konsept og manus

Vi starter med å sette oss inn i dine mål og ideer for videoen(e). Basert på dette utvikler vi et slagkraftig konsept og manus som legger grunnlaget for produksjonen.

02

Forberedelser

Neste steg er å planlegge opptak i detalj. Vi finner passende locations, caster skuespillere/intervjuobjekter om nødvendig, og går gjennom alt det praktiske.

03

Opptak

Når alt er klappet og klart, gjennomfører vi opptak med vårt profesjonelle utstyr og erfarne crew. Vi har fokus på både teknisk og kreativ kvalitet i alle ledd.

04

Etterbehandling

Etter opptak går råmaterialet til våre dyktige etterbehandlere, som sørger for at lyd, bilde og grafiske elementer sys sammen til en helhetlig og engasjerende videoopplevelse.

05

Levering og distribusjon

Til slutt leverer vi den ferdige videoen i ønsket format, optimalisert for de plattformene du skal publisere på. Vi kan også bistå med råd og hjelp til distribusjon og markedsføring av videoen(e).

Klar for å ta din videoproduksjon til neste nivå?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å skape videoinnhold som engasjerer, inspirerer og gir resultater. Uansett om du har en klar idé eller bare noen løse tanker - vi er klare for å ta din videoproduksjon til nye høyder!

Ta kontakt på [telefonnummer] eller [e-post], eller fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi en prat om dine videobehov. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vanlige spørsmål om videoproduksjon

 • Hvor lang tid tar en videoproduksjon?

  Varigheten på en videoproduksjon avhenger av omfanget og kompleksiteten til prosjektet. En enkel produktvideo kan gjerne gjennomføres på noen få dager, mens en mer omfattende reklamefilm kan ta flere uker fra konsept til ferdig produkt. Vi tilpasser alltid produksjonsplanen etter dine behov og frister.

 • Hva koster det å få laget en video?

  Prisen på en videoproduksjon varierer basert på faktorer som lengde, location, antall opptaksdager, behov for skuespillere/statister, etterbehandling osv. Vi gir deg gjerne et uforpliktende prisoverslag basert på dine ønsker og behov. Kontakt oss for en prat, så finner vi en løsning som passer ditt budsjett.

 • Hvor publiseres videoene?

  Dette er helt opp til deg! Vi leverer ferdige videofiler som du fritt kan publisere på din nettside, sosiale medier, YouTube, TV-skjermer eller andre ønskede kanaler. Om du ønsker råd om distribusjon og markedsføring av videoene, bistår vi gjerne med vår kompetanse på området.

 • Trenger jeg et manus før vi starter produksjonen?

  Det korte svaret er nei - vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra idé til ferdig video. Basert på dine innspill og mål, kan vi utvikle konsepter og skrive manus som del av produksjonen. Samtidig er du hjertelig velkommen til å komme med egne manusideer eller tekstutkast. Vi tilpasser oss dine ønsker!