innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Om oss

Innovena ble startet i 2023 av et team med lidenskapelige digitale eksperter. Vår visjon er å hjelpe bedrifter med å lykkes i den digitale verden gjennom skreddersydde løsninger av høy kvalitet. Med erfaring innen webdesign, webutvikling, SEO, videoproduksjon, UX/UI design og branding, har vi kompetansen som skal til for å løfte din digitale tilstedeværelse. Enten du driver en liten oppstartsbedrift eller en stor virksomhet. Vi brenner for å holde oss oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene, samtidig som vi alltid setter kundens mål og behov i sentrum. Gjennom tett samarbeid, tydelig kommunikasjon og sterk kvalitetsfokus, skaper vi digitale opplevelser som engasjerer og gir resultater. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan Innovena kan bli din partner for digital suksess!

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

 • Hvor lenge tar det å lage en ny nettside?

  Varigheten på et nettside-prosjekt avhenger av omfang og kompleksitet. En enkel nettside kan være klar på noen uker, mens større prosjekter gjerne tar 2-3 måneder. Vi tilpasser oss dine behov og tidsrammer. Les mer om hvor lang tid det tar å designe og utvikle en nettside.

 • Hva koster det å lage en nettside hos dere?

  Prisen varierer ut fra prosjektets størrelse og hvilke tjenester du trenger. En basic nettside starter på rundt 30 000 kr, mens mer avanserte løsninger kan koste fra 100 000 kr og oppover. Vi setter opp et skreddersydd tilbud basert på dine behov. Sjekk ut vår guide til hva en bedriftsnettside koster.

 • Kan dere hjelpe meg med søkemotoroptimalisering (SEO)?

  Absolutt! SEO er en viktig del av vår digitale kompetanse. Vi sørger for at nettsiden din er optimalisert for søkemotorer gjennom blant annet relevant innhold, rask ytelse og god mobiltilpasning. Slik øker vi sjansen for at potensielle kunder finner deg. Lær mer om hvorfor SEO er en viktig konkurransefordel.

 • Tilbyr dere vedlikehold og support etter at nettsiden er lansert?

  Ja, vi tilbyr vedlikeholdsavtaler tilpasset ditt behov. Dette kan inkludere teknisk support, sikkerhetsoppdateringer, innholdsoppdateringer og løpende optimalisering. På den måten kan du være trygg på at nettsiden alltid er oppdatert og fungerer optimalt. Finn ut om du trenger en ny nettside.

Spennende prosjekt på gang?

Har du et spennende prosjekt på gang, vil gjerne høre mer om det. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes.