innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Om oss

Under finner nyttige informasjon som kan spare deg tid og hjelpe deg med å finne ut om vi er en god match for deg eller ditt prosjekt.​​​​‌‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‌‌‍​‍‌‍‌‍​​‍​‌‌​‌‌‍​‍​​​​‍‌​​​​‍‌‍​​‌‍​‍‌​‌​​​‍​​​‌‍​​‍‌​‍‌​‍‌​‌​​‍​‍‌‌‍‌​‌‍‌​​‍‌​​​‍‌‌‍​‍​‍​‌‍‌‌​​‍​​​‍‌​‍‌​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​‌​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‍‍‌‌‍‍‌‍‌‌​‍‌‍‌‌‌​‌​​‍​‍‌‌

 • Hva slags prosjekter jobber dere med?

  Prosjektene vi jobber med varierer i størrelse og type, og er ofte bestemt av hvilke tjenester som kreves. Vi er lidenskapelig opptatt av prosjekter som er basert på strategisk tenkning og innovative løsninger som skaper konkrete forretningsresultater, alltid med et fokus på vakkert design og brukervennlig funksjonalitet.


  Eksempel 1:
  Et komplett merkevareutviklingsprosess, som omfatter merkevareposisjonering, tone of voice/skriving, merkevareidentitet, nettsidedesign, UX og utvikling, og et løpende SiteCare-partnerskap.

  Eksempel 2: Du kan allerede ha etablert din merkevareidentitet, og er på utkikk etter Innovenas ekspertise for å bringe den til live på nett gjennom våre omfattende nettsidedesign- og utviklingstjenester.


  Eksempel 3:
  Integrasjoner og utvikling som får forretningskritiske systemer til å snakke sammen, eller automatisere ulike prosesser.


  Er du usikker på hva du trenger? Vi er alltid klare for å diskutere prosjektet ditt og tilby skreddersydde løsninger som er i tråd med dine mål.

 • Hvilke budsjetter jobber dere med?

  Vi tilbyr ikke "out of the box" løsninger og dermed har vi heller ikke noen "out of the box" priser. De fleste av våre fullstendige prosjekter ligger mellom 300k og 1.5Mnok, men prosjektkostnadene vil avhenge av det endelige omfanget av arbeidet og variere fra prosjekt til prosjekt. Vi har vanligvis en minimum prosjektstørrelse på 80k. Vi foretrekker å avtale en fast pris med avtalte milepælsbetalinger.

 • Hvor lang tid tar et gjennomsnittlig prosjekt?

  Et nettsidedesign- og byggeprosjekt kan vare rundt 4-14 uker, mens design, og utvikling av plattformer eller apper kan ta 6 måneder eller mer. Det er alltid måter å ta hensyn til forretningsmål (for eksempel å lansere i forskjellige faser), så selv om tidsrammene dine ikke passer med dette, er det alltid verdt å ta kontakt.

 • Kan dere starte med en gang?

  Prosjektets start kan ofte involvere arbeid på kundens side for å komme til enighet, samle inn data og begynne å svare på spørsmål. Det vil også være generell onboarding som prosjektledelse og prosjektplan. Vi vil også ha en intern oppstart for å sikre at teamet er samkjørt. Kundens oppstart er første milepæl, og den er ofte fra 2 dager til 4 uker fra den signerte avtalen.

 • Jeg liker arbeidet deres veldig godt, men jeg kan ikke se at dere har erfaring i min sektor

  Vi tilpasser og endrer bevisst porteføljen vår for å holde nettsiden vår spennende og relevant.

  Med lang og bred erfaring, har vårt team vært heldige å jobbe med et bredt spekter av bransjer og merker, både B2B og B2C. Vi er stolte av å ikke være fokusert på én industri og bringe vår erfaring fra flere industrier til hvert oppdrag. Dette er noe som skiller Innovena fra resten.

 • Jobber dere med maler?

  Nei, vi jobber ikke med maler. Vi er stolte av at både våre design- og funksjoner er skreddersydd til prosjektets behov. Ofte er maler fulle av bloat og mange andre problemer som blir oppdaget senere.

 • Hvilke type kunder jobber dere med, og hvem er drømmekunden deres?

  Vi elsker å jobbe med et bredt spekter av kunder, fra små bedrifter til store selskaper, fra startups til etablerte merkevarer. Vi er så heldige at våre partnere og nettverk stadig kommer til oss med spennende prosjekter.

  Vi er opptatt av å skape verdi for våre kunder, og vi er alltid på utkikk etter nye måter å hjelpe dem med å nå sine mål. Vi er også lidenskapelige opptatt av arbeidet vårt, og vi tror på å bygge langsiktige partnerskap med våre kunder.

  Vår virksomhet er bygget på anbefalinger, derfor er det viktig for oss at våre neste partnere er villige til å gi oss tilbakemeldinger og hjelpe oss med å forbedre oss.

  Her er noen spesifikke eksempler type kunder vi elsker å jobbe med:

  • Kunder hvor vi føler vi kan tilføre stor verdi til deres virksomhet.
  • kunder vi er lidenskapelig interesert i
  • Kunder som ikke ønsker en rask løsning, men vil ha en langsiktig partner de kan stole på.

  Vi er alltid på utkikk etter nye utfordringer, så ta kontakt med oss hvis du har et prosjekt du vil diskutere.

 • Tilbyr dere support og retainere?

  Vi tilbyr ikke bare forventet vedlikehold og sikkerhet, men også design- og utviklingsstøtte. Målet vårt er å bli en forlengelse av ditt interne team og vi vil skreddersy et team og tilbud som styrker ditt interne team. Vi inngår gjerne løpende support og retainer avtaler for å sikre fremdrift og suksess

Spennende prosjekt på gang?

Har du et spennende prosjekt på gang, vil gjerne høre mer om det. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes.