innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Skap resultater med design & teknologi i perfekt samspill

Design

Utvikling

Innhold

Tjenester som skaper resultater

Enten du trenger en splitter ny nettside med lynrask Sanity CMS, optimalisering for søkemotorer eller en fengende merkevarefilm, har vi kompetansen og erfaringen til å levere resultater som overgår forventningene.

 • Nettsider med Sanity CMS

  nettsider

  Øk synligheten og ytelsen til nettsiden din med Sanity CMS. Våre skreddersydde, søkemotoroptimaliserte løsninger gir deg en lynrask og fleksibel nettside som leverer resultater. Sanity CMS lar deg enkelt administrere innhold, mens moderne frontendteknologier sikrer en optimal brukeropplevelse. Investér i din digitale fremtid med en Sanity-drevet nettside fra Innovena.

  Nettsider med Sanity CMS
 • Videoproduksjon

  nettsider

  Trenger bedriften din engasjerende videoinnhold til en overkommelig pris? Hos Innovena tilbyr vi fleksible videopakker tilpasset dine unike behov og budsjett.

  Videoproduksjon
 • Visuell identitet

  nettsider

  En sterk merkevare er mer enn bare en logo og en fargepalett. Det er et tydelig uttrykk for din bedrifts identitet, verdier og budskap. Vi hjelper deg med å skape en distinkt visuell og verbal identitet som vil gi et varig inntrykk på dine kunder.

  Visuell identitet
 • Nettsider

  nettsider

  En nettside er en av de viktigste investeringene du kan gjøre for din bedrift. Den er din digitale fasade, den kan hjelpe deg med å nå nye kunder, øke salget og forbedre merkevarebevisstheten.‍​‍​‍‌‍‌​‍‌‍‍‌‌‍‌‌‍‍‌‌‍‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌​‌‍​‌‌‍‍‌‍‍‌‌‌​‌‍‌​‍‍‌‍‍‌‌‍​‍​‍​‍​​‍​‍‌‍‍​‌​‍‌‍‌‌‌‍‌‍​‍​‍​‍‍​‍​‍‌‍‍​‌‌​‌‌​‌​​​‍‍​‍​‍‌‍​‌‍‌‍​‌‍​‌‌‍​‌‍‍​‌‍‌​‌‌​​‍‍​​​​​​​​​‍‌‍‍‌‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‍‌‌‌‍‌​‌‍‍‌‌‌​​‍‌‍‍‌‌‍‌​​‌​‌​‌‍‌​‌‍​‌​‌‌‍​‌‍‌‍​‌‌‌‍​‍​‍‌​​​‌‍‌‍​‌​​​​‍‌​‌​‌‍‌​​‌​​​​‍‌​‍‌​​‌‌‍‌‍​‌​‍‌​​‌‍​‍​‌‍‌‍​‌​‍‌​‌‍‌‍‌‍​‌​​‌​​‍​​‌‌‍​‌​‍‌​​‌‍​‌‌‌​‌‍‍​​‌‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​‌​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‍‌‌‌‍​‌​​‌‍‌‌‌​‍‌‌​‌‍‍‌‌​‌‍‌‌​‍‌‌​‌‌‌​​‍​​‌​‍‌‌​‌‌‌​‌​​‍‍‌‍​‌‍‌‍‍‌‌​‌‍‌‌‌‍‍‌‌​​‍​‍‌‌

  Nettsider
 • Nettbutikk

  nettsider

  Gjør klikkene dine om til salg med en nettbutikk som er skreddersydd for dine mål! Det er ikke nok å bare ha en nettbutikk. Du må også sørge for at den er effektiv og konverterer besøkende til kunder.

  Nettbutikk
 • Innhold & SEO

  nettsider

  Det er innhold som får folk til å komme til nettstedet ditt, og det er det som får dem til å bli. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe deg med å skape innhold som er både attraktivt og søkemotoroptimalisert. Vi tilbyr blant annet; tekstforfatting, illustrasjon, 2D- og 3D-grafikk, animasjon, videoproduksjon og fotografering.

  Innhold & SEO

Tipio revolusjonerer netthandel

Bli med Innovena på en reise i utviklingen av Live Shopping. Utforsk hvordan vårt samarbeid med Tipio, verdens første full service tjeneste for Live Shopping, stadig transformerer og fornyer netthandelsopplevelser.

Digital suksess basert på tre prinsipper

Vår suksessformel bygger på tre grunnleggende prinsipper som gir grunnlag for enestående resultater i alle våre prosjekter.

01

Brukervennlighet

Våre digitale løsninger er designet for å fange oppmerksomheten og skape et godt førsteinntrykk. Vi bruker moderne designteknikker og trender for å skape løsninger som er både estetisk tiltalende og brukervennlige.

nettsider, nettbutikk, web app
02

Funksjonalitet

Vi utvikler robuste, fremtidsrettede og brukervennlige løsninger som er designet for å møte brukernes behov i dag og i fremtiden. Vi bruker moderne teknologi og teknikker for å skape løsninger som er både effektive og skalerbare.

design, webdesign, ux, ui, mobile app, mobil design, app design, nettside design
03

Resultater

Våre løsninger er designet for å hjelpe deg å nå dine forretningsmål. Vi bygger løsninger som imøtekommer behovene dine og utvikle løsninger som er målrettede og effektive.

programatiske bannere, bannere, reklame, ads, advertising

Våre innovatører har jobbet med

nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app

Spennende prosjekter for kule merkevarer

Spennende prosjekt på gang?

Har du et spennende prosjekt på gang, vil gjerne høre mer om det. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. Vi er her for å hjelpe deg med å lykkes.