innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
  • innovena logo

Mileni AS

Med moderne teknologi matcher Mileni automatisk lånesøkere med markedets beste låneprodukter.

nettsider, design, seo, fintech
nettsider, design, seo, fintech
Joakim Skansen Flatmoen

2023-08-17

I vårt samarbeid med Mileni, et foregangsselskap i låneindustrien, har vi i Innovena spilt en nøkkelrolle i å skape fremtidens låneløsninger. Vi er stolte over å ha utviklet et komplett spekter av systemer for Mileni, som har vært med på å forme en ny standard for lånesøknadsprosessen.

  • UX
  • Design
  • Branding
  • Utvikling
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app

Låneopplevelsen i det 21. Århundret

Det har gått over et halvt århundre siden menneskeheten satte sin første fot på månen, men låneindustrien har fortsatt vært fast i utdaterte, manuelle prosesser. Mileni endrer dette paradigmet gjennom sin innovative teknologi, som automatisk matcher lånesøkere med markedets beste låneprodukter.

nettsider, nettbutikk, web app

Milenis Revolusjonerende Løsning

Mileni har utviklet en løsning som henter oppdaterte data fra digitale registre. Gjennom samarbeid med finansveiledere og bankforbindelser har vi utviklet en plattform som forenkler prosessen for alle typer lån, fra usikrede lån til boliglån. Vår AI-baserte analyse- og prediksjonsmodell har halvert behandlingstiden for lånesøknader, og sikrer at kundene mottar de mest optimale låneproduktene raskt og effektivt.

La oss ta en hyggelig prat

Har du et spennende prosjekt som bare venter på å bli realisert? Vi er klare til å ta det til neste nivå sammen med deg!