innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
  • innovena logo

Cardly

Cardly er den første norske plattformen som gir deg muligheten til å selge ubrukte gavekort samtidig som du kan kjøpe rabatterte verdikort.

design, ux, branding, prototyping
design, ux, branding, prototyping
Joakim Skansen Flatmoen

2023-08-17

Innovena er stolt av å ha bidratt til utviklingen av Cardly, Norges første plattform for handel med verdikort og tilgodelapper. Vår innsats i utformingen av både brukergrensesnitt og systemarkitektur har vært sentral for å realisere Cardlys visjon om en smartere, sikrere og mer effektiv håndtering av verdikort.

  • UX
  • Design
  • Prototyping
  • Rådgivning
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app
nettsider, nettbutikk, web app

Et stort marked å fylle

6.1 Mrd

Gavekort-omsetning

542

Milioner i ubrukte verdier

17 %

Forventet årlig vekst

Omdefinering av gavekortopplevelsen

Innovena har stolt levert teknologi og design for Cardly, en banebrytende plattform som transformerer måten folk tenker på og bruker gavekort. Cardlys unike plattform sikrer at ingen verdikort eller tilgodelapper går til spille, og gir brukerne full kontroll og oversikt.

Kjøp, Selg, Spar – Alt på ett sted

Cardlys dynamiske plattform, utviklet av Innovena, tilbyr brukere muligheten til å kjøpe rabatterte verdikort og selge ubrukte gavekort, noe som skaper en unik mulighet for å maksimere verdi og økonomisk effektivitet. Vår innsats i backend-utvikling og sikkerhetsintegrering sikrer en problemfri og trygg brukeropplevelse.

La oss ta en hyggelig prat

Har du et spennende prosjekt som bare venter på å bli realisert? Vi er klare til å ta det til neste nivå sammen med deg!