innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
 • innovena logo

Nettbutikk

Nettbutikk som selger

Er du klar for å ta nettbutikken din til neste nivå? Hos Innovena har vi lang erfaring med å designe og utvikle nettbutikker som ikke bare ser bra ut, men som også konverterer besøkende til kunder. Vi vet hva som skal til for å lykkes i den digitale handelen.

Resultatorienterte

Skalerbare

Fremtidssikrede

nettsider

Skreddersydd for dine mål

Ingen nettbutikker er like. Derfor starter vi alltid med en grundig kartlegging av dine unike behov, mål og målgrupper. Basert på dette skaper vi en nettbutikk som er perfekt tilpasset din virksomhet og kundene dine. Enten du selger fysiske produkter, digitale tjenester eller abonnementer, har vi løsningen for deg.

Brukervennlighet i fokus

En nettbutikk er bare så god som brukeropplevelsen den tilbyr. Våre eksperter innen UX-design sørger for at kundene dine enkelt finner frem, legger varer i handlekurven og gjennomfører kjøpet uten friksjon. En sømløs kjøpsreise er nøkkelen til fornøyde kunder og økt salg.

Kraftig og fleksibel e-handelsplattform

Vi bygger nettbutikker på de ledende plattformene Shopify og Sanity. Dette gir deg en robust, sikker og skalerbar e-handelsløsning med alle funksjonene du trenger. Kraftige analysevertøy, ordrehåndtering, lagerstyring, rabatter, kampanjer og mye mer - alt i ett intuitivt brukergrensesnitt.

Integrert markedsføring

En nettbutikk lever ikke i isolasjon. Derfor sørger vi for at din nettbutikk er sømløst integrert med dine markedsføringskanaler og -verktøy. Fra automatiserte e-postflyter og personaliserte produktanbefalinger, til optimalisering for søkemotorer og annonsering på sosiale medier. Vi hjelper deg med å nå ut til kundene der de er.

Støtte og videreutvikling

Lanseringen av nettbutikken er bare begynnelsen. Vi blir med deg videre på reisen, med støtte, opplæring og kontinuerlig optimalisering. Etter hvert som virksomheten din vokser og endrer seg, tilpasser vi nettbutikken deretter. Sammen sikrer vi at du alltid har en moderne og effektiv salgskanal.

Klar for å booste salget ditt på nett?

La Innovena hjelpe deg med å realisere potensialet i nettbutikken din. Med vår ekspertise innen e-handel, brukervennlig design og moderne teknologi, kan du trygt overlate den digitale salgssuksessen din til oss. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan løfte din nettbutikk til nye høyder.

Slik utvikler vi din nettbutikk

01

Kartlegging og strategi

Vi starter med en grundig gjennomgang av din virksomhet, dine produkter, målgrupper og salgsmål. Basert på dette lager vi en plan for nettbutikkens funksjonalitet, design og brukeropplevelse.

02

Design og brukeropplevelse

Våre UX-designere lager wireframes og prototyper som viser nettbutikkens oppbygging og flyten i kjøpsprosessen. Vi sørger for et design som er både estetisk tiltalende og optimalisert for konvertering.

03

Utvikling og integrasjoner

Utviklerne våre setter opp nettbutikken på valgt plattform, med alle nødvendige funksjoner og integrasjoner. Vi sørger for en stabil og brukervennlig løsning som er enkel å administrere.

04

Testing og lansering

Før lansering går vi gjennom omfattende testing for å sikre at alt fungerer som det skal. Vi hjelper også til med å sette opp betalingsløsninger, fraktavtaler og andre praktiske detaljer. Når alt er klart, lanserer vi nettbutikken din.

05

Markedsføring og optimalisering

Etter lansering hjelper vi deg med å markedsføre nettbutikken gjennom ulike kanaler for å tiltrekke trafikk og kunder. Vi overvåker også nøkkeltall og kommer med forslag til forbedringer basert på dataene.

Ved å inkludere en slik beskrivelse av prosessen, viser vi at vi har en strukturert og gjennomtenkt tilnærming til nettbutikkutvikling. Dette kan skape trygghet og tillit hos potensielle kunder.

Klar for å booste salget ditt på nett?

La Innovena hjelpe deg med å realisere potensialet i nettbutikken din. Med vår ekspertise innen e-handel, brukervennlig design og moderne teknologi, kan du trygt overlate den digitale salgssuksessen din til oss. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan løfte din nettbutikk til nye høyder.

Ofte stilte spørsmål om nettbutikk

 • Hva er fordelene med å ha en nettbutikk?

  En nettbutikk gir deg tilgang til et enormt marked, 24/7. Du kan nå kunder langt utenfor ditt lokale område, og gi dem muligheten til å handle når det passer dem. En velfungerende nettbutikk kan øke salget betraktelig og gi virksomheten din nye vekstmuligheter.

 • Hvor lang tid tar det å få en ny nettbutikk?

  Dette avhenger av kompleksiteten og omfanget av prosjektet. En enkel nettbutikk kan være oppe å kjøre i løpet av noen uker, mens større og mer avanserte løsninger kan ta noen måneder. Vi tilpasser prosjektplanen etter dine behov og tidsrammer.

 • Kan jeg administrere nettbutikken min selv?

  Absolutt! Alle nettbutikkene vi leverer kommer med et brukervennlig administrasjonsgrensesnitt hvor du enkelt kan legge til produkter, håndtere ordrer, kjøre kampanjer og mye mer. Vi gir deg full kontroll, og er alltid tilgjengelige hvis du trenger hjelp eller støtte.

 • Hvordan sørger dere for at nettbutikken min er sikker?

  Sikkerhet er høyeste prioritet for oss. Vi benytter de fremste plattformene og følger alle bransjestandarder for sikker e-handel. Dette inkluderer SSL-kryptering, sikre betalingsløsninger og regelmessige sikkerhetsoppdateringer. Du og kundene dine kan føle dere trygge når dere handler i nettbutikken.

 • Hjelper dere til med markedsføring av nettbutikken?

  Ja, vi ser på nettbutikken som en integrert del av din digitale markedsføring. Våre digitale markedsføringseksperter kan hjelpe deg med alt fra søkemotoroptimalisering og annonsering, til e-postmarkedsføring og automatiserte markedsføringsflyter. Målet er å drive kvalifisert trafikk til nettbutikken din.

 • Hva koster det å få en nettbutikk fra dere?

  Prisene våre avhenger av prosjektets omfang og kompleksitet. Etter en innledende behovsanalyse vil vi gi deg et detaljert prisoverslag. Vi er opptatt av å levere høy verdi for pengene, og finner en løsning som passer ditt budsjett. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Alle våre nettbutikker er

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

Redigerbare

Alle nettsider vi leverer vil du kunne redigere via ett panel som er intuitivt og enkelt å forstå seg på.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

Lynraske

Våre nettsider er bygget på den nyeste teknologien på som gjør nettsiden din lynrask.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

Moderne

Vi bruker den nyeste teknologien på markedet, og vil derfor få en robust og intuitiv nettside.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

Sikkre

Vi tar sikkerhet på alvor og våre nettsider er beskyttet mot angrep og uautorisert personell.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

SEO optimaliserte

Våre nettsider blir utviklet med SEO i fokus, slik du stiller sterkere i søkemotorer som feks Google.

nettsider, nettbutikk, programmatiske bannere, nettside, next, sanity

Skalerbare

Vi tilpasser nettsidene vi leverer slik at det er enkelt å skalere opp eller ned i fremtiden.

Tidligere prosjekter