innovena logo
ProsjekterTjenesterArtikler
  • innovena logo

Internett: En overvurdert arena for å tjene penger?

Websider
Websider
Joakim Skansen Flatmoen

2023-08-27

Rop ut av kontorvinduet: den uoppnåelige drømmen

Hvorfor i all verden skulle noen ønske å bruke tid og ressurser på å bygge en digital tilstedeværelse når man kan bare rope ut av kontorvinduet eller vifte med en plakat på gata? La oss dykke ned i den underlige verden av å tjene penger uten å bruke internett, og se om det kanskje er den sanne veien til rikdom.

Hvorfor bry seg med å nå et globalt publikum når du kan begrense inntektsmulighetene dine til folk som tilfeldigvis går forbi kontoret ditt? Roping ut av kontorvinduet er en tidløs metode som ikke krever noe mer enn en kraftig stemme og evnen til å overvinne vindens brus. Hvem vil vel ha potensielle kunder over hele verden når du kan ha naboene dine som ditt eksklusive publikum?

Plakatfisking: en kunstform for fremtiden

Hvis du virkelig ønsker å bli sett og hørt, hvorfor ikke ta med deg en stor plakat og vifte med den på en travel gate? Hvem trenger digital annonsering når du kan formidle dine forretningsmeldinger gjennom kreative håndbevegelser og fargerike plakater? Glem SEO, Google Ads og sosiale medier - plakatfisking er den nye bølgen av markedsføring som virkelig får folk til å se opp fra telefonene sine.

De stille gatehjelperne: naturlig menneskelig kjennskap

Internett er fullt av algoritmer, dataanalyse og maskinlæring som prøver å forstå kundenes preferanser. Men hvorfor stole på datamaskiner når du kan stole på din egen intuisjon? Å stå på gaten og vifte med en plakat lar deg direkte observere ansiktsuttrykk, kroppsspråk og umiddelbare reaksjoner fra potensielle kunder. Dette gir deg den uunnværlige menneskelige innsikten som datamaskiner aldri kan erstatte.

Kostnader: internett vs. gatevifting

Selvfølgelig er det ingen gratis lunsj, selv når det gjelder gatevifting. Mens internett kan kreve betaling for reklame og SEO, krever gatevifting kostnadene for plakater, fysiske ressurser og eventuell vektøkning fra overdreven armbevegelse. Men hvem teller utgifter når du har sjansen til å få folk til å tro at du er en gatekunstner med en ekstraordinær forkjærlighet for plakater?

Avsluttende tanker: når realitet kolliderer med fantasi

Så før du dykker inn i internettets komplekse verden med potensielle kunder, global rekkevidde og målrettet markedsføring, husk dette: å rope ut av kontorvinduet eller vifte med en plakat kan virke som en latterlig tanke, men kanskje det er nettopp det latterlige som vil få deg til å skille deg ut. Så gå der ute og rop, vift og lanser plakater med stolthet, fordi du aldri vet når din innovative tilnærming til markedsføring kan bli den neste store sensasjonen!